X Stänga
Stänga

Varukorg

Inga produkter

Trustpilot
Gratis leverans från 2513 kr.
Trustpilot
Reflektionsperiod 14 dagar
Trustpilot
Leveranstider 1 - 3 arbetsdagar

Leverera momsfritt

På Verktygide kan du köpa produkter momsfria. När du som utländsk kund med mervärdesskatt gör en beställning hos oss och får den levererad utomlands. Din beställning kommer att levereras med momssatsen 0%. Detta kallas en leverans inom gemenskapen och är obligatorisk enligt gällande lagar och förordningar. Anledningen till detta är för att vi levererar produkterna från Nederländerna.

Transaktionen sker mellan två företag som är momspliktiga. Detta innebär att ordern är i namnet på ett registrerat företag som är föremål för utländsk moms. Dessutom anges ett giltigt momsnummer vid beställningen. Detta momsnummer tillhör ett företag registrerat med Europeiska VIES . Slutligen måste fakturerings- och leveransadressen för den första beställningen vara densamma som den adress där företaget är registrerat hos VIES. Det betyder att du inte kan skicka ordern till en butik eller post.

Om mitt momsnummer avvisas?

Kontrollera följande saker:

  • 1. Är du registrerad i Europeiska VIES med rätt information? Vi kontrollerar de datumen.
  • 2. Har du angett rätt momsnummer?
  • 3. Är de korrekta adresserna registrerade på momsnumret med Europeiska VIES ?
  • Är något fel? Justera sedan det på Europeiska VIES eller beställ bara med moms. Är allt rätt? Då rekommenderar vi att du letar upp dina data på Europeiska VIES . Vi litar på dessa uppgifter för revisionen. Ibland är informationen på Europeiska VIES inte uppdaterad. I så fall, vänligen kontakta dessa myndigheter och förse oss med officiellt bevis på adressändring.

Gratis leverans från 2513 kr.
Reflektionsperiod 14 dagar
Leveranstider 1 - 3 arbetsdagar

4,2 baserat på 34 recensioner