Winkelmandje

X Stänga
Stänga

Leverera momsfritt

På Toolsidee kan du köpa produkter utan moms (mervärdesskatt) när du är en utländsk momsregistrerad kund och lägger en beställning hos oss för leverans utanför landet. Din beställning kommer att levereras med en momsats på 0%. Detta kallas en intracommunitär leverans och är obligatorisk enligt gällande lagar och regler. Orsaken till detta är att vi levererar produkterna från Nederländerna.

Transaktionen sker mellan två momsregistrerade företag. Detta innebär att beställningen registreras i namnet på ett utländskt momsregistrerat företag. Dessutom måste ett giltigt momsnummer anges vid beställningen. Detta momsnummer tillhör ett företag som är registrerat hos European VIES. Slutligen måste fakturerings- och leveransadressen för den ursprungliga beställningen matcha den adress där företaget är registrerat hos VIES. Detta innebär att du inte kan få beställningen skickad till en butik eller ett postkontor.

Om ditt momsnummer avvisas?

  • 1. Är du registrerad med korrekta uppgifter hos European VIES? Vi utför vår kontroll med dessa uppgifter.
  • 2. Har du angett det korrekta momsnumret?
  • 3. Är de korrekta adresserna registrerade på momsnumret hos European VIES?

Om något är fel, gör de nödvändiga ändringarna genom European VIES eller gör helt enkelt beställningen med moms. Om allt är korrekt rekommenderar vi att du kontrollerar dina uppgifter hos European VIES. Vi förlitar oss på dessa uppgifter för verifiering. Ibland kan uppgifterna hos European VIES vara inaktuella. I så fall, vänligen kontakta myndigheterna och lämna officiellt bevis på ändringen av adressen.

Fri frakt från 2438,-
Betänketid 14 dagar
Leveranstider 1 - 3 arbetsdagar