Winkelmandje

X Stänga
Stänga

Om oss

Toolsidee: Din partner för verktyg i över 10 år!

Toolsidee har varit en ledande online-återförsäljare av verktyg och maskiner i över 10 år i Europa och andra delar av världen. Som en del av De Goudse Gereedschaphandel B.V. och baserat i Moordrecht, Nederländerna, erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa verktyg, inklusive kompressorer, trädgårdsredskap och elverktyg.

Oavsett om du är en erfaren yrkesverksam eller en ambitiös hemmafixare, hittar du verktygen du behöver för alla dina projekt hos Toolsidee. Vår omfattande produktkatalog innehåller verktyg från de bästa märkena, inklusive HBM, Michelin, Beta Tools, Hyundai, Makita och många fler.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet!

Hos Toolsidee är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Därför erbjuder vi inte bara högkvalitativa produkter, utan också en utmärkt kundservice och snabb leverans. Vårt kundserviceteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig att hitta rätt verktyg för ditt projekt och besvara eventuella frågor. Dessutom erbjuder vi gratis frakt på beställningar över en viss summa och snabb leverans i hela Europa, inklusive Norge, Schweiz och England.

Du kan tryggt placera din beställning hos Toolsidee. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera produkten inom 14 dagar efter mottagandet. På så sätt kan du shoppa med frid i sinnet och njuta av våra högkvalitativa produkter och utmärkta service.

Över 10 års erfarenhet i branschen!

Med över 10 års erfarenhet i branschen är Toolsidee din pålitliga partner när det gäller verktyg. Letar du efter högkvalitativa verktyg till ditt nästa projekt? Titta inte längre än Toolsidee!

Du kan kontakta oss på vardagar via e-post på [email protected] eller per telefon på +31 (0) 182787368.

Vi säljer också på Amazon!

Du kan inte bara hitta oss på vår egen webbplats, utan även på olika andra plattformar, inklusive bol.com, Amazon och Cdiscount. Så du kan hitta oss var du än är och njuta av de bästa verktygen för dina jobb.

Fri frakt från 2437,-
Betänketid 14 dagar
Leveranstider 1 - 3 arbetsdagar

4,1 baserat på 126 recensioner